Υπηρεσίες - Ράδιο Ταξί ΓλυφάδαςΡάδιο Ταξί Γλυφάδας

Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Μobile Application
Κατεβάστε την εφαρμογή μας από το App Store ή το Google play χωρίς επιβάρυνση.
Ραντεβού
​Για άμεση αποστολή ΤΑΧΙ μέσα σε 5 λεπτά και xωρίς έξτρα χρέωση. Eλάχιστη διαδρομή 5 ευρώ.
Προμίσθωση
Θέλετε ταξί για μια συγκεκριμένη ώρα; Καλέστε μας μια ημέρα νωρίτερα, καθορίστε την ώρα που το χρειάζεστε και θα δευσμεύσουμε ένα αυτοκίνητο 30' πριν ώστε να είναι στην πόρτα σας την ώρα που ζητήσατε. (επιπλέον χρέωση 5,00€)
Ραντεβού
Επικοινωνήστε μαζί μας για προγραμματισμό ραντεβού με επιπλέον χρέωση 3 €.
 
Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Σταθμοί
Ταξιδεύετε με λεωφορείο, πλοίο ή αεροπλάνο και θέλετε να προγραμματίσετε τη μεταφορά σας με ταξί; Καλέστε μας και θα σας περιμένουμε στο σταθμό, το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.
Μεταφορά Ανηλίκων
Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά των παιδιών σας στο σχολείο και σε όλες τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.
Μεταφορά ΑΜΕΑ- Ηλικιωμένων
Η κοινωνική ευαισθησία του Ραδιοταξί Γλυφάδας και των οδηγών του εξασφαλίζει στα Άτομα με ειδικές ανάγκες και στα άτομα της τρίτης ηλικίας, συνεπή, άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση στη μεταφορά τους.
Εξυπηρέτηση Επιχειρήσεων- Εταιρειών
Για τα στελέχη και τους συνεργάτες των επιχειρήσεων διαθέτουμε αυτοκίνητα για πολύωρες μισθώσεις με ότι διαδρομές χρειάζονται ακόμα και με ενδιάμεσες στάσεις με αναμονή. Ειδικές συμφωνίες κατόπιν συνεννόησης.

Περιηγήσεις-Ταξίδια

Πληροφορίες
Αναλαμβάνουμε την οργανωμένη περιήγησή σας σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς εντός και εκτός Αττικής. Τα στελέχη μας έχοντας άριστες γνώσεις και επαγγελματισμό θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και σε ξένες γλώσσες, κάνοντας ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη την περιήγησή σας σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Περιηγήσεις
Στην πόλη της Αθήνας, σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα: Πλάκα - Ακρόπολη - Σύνταγμα - Μοναστηράκι - Κεραμεικός - Πειραιάς.
Ταξίδια
Σε όλη την Ελλάδα: Δελφοί - Αράχωβα - Θερμοπύλες - Μετέωρα - Κόρινθος – Λουτράκι – Μυκήνες – Ναύπλιο – Επίδαυρος - Αρχαία Ολυμπία.

Θα σας μεταφέρουμε σε όποιο σημείο της Αθήνας θέλετε

Καλέστε ταξί