Είμαστε πάντα κοντά σας, για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Taxi


24/7 (+30) 210 9605600

Μobile Application

Κατεβάστε την εφαρμογή μας από το App Store ή το Google play χωρίς επιβάρυνση.

Απλή κλήση

​Για άμεση αποστολή ΤΑΧΙ μέσα σε 5 λεπτά και xωρίς έξτρα χρέωση. Eλάχιστη διαδρομή 5 ευρώ.

Ραντεβού

Θέλετε ταξί για μια συγκεκριμένη ώρα; Πάρτε μας τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα, καθορίστε μας την ώρα που το χρειάζεστε και εμείς θα δευσμεύσουμε ένα αυτοκίνητο 15 με 20 λεπτά πριν ώστε να είναι στην πόρτα σας την ώρα που ζητήσατε. (επιπλέον χρέωση 2,00€)

Μεταφορά σε Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Σταθμούς ΚΤΕΛ- ΟΣΕ

Ταξιδεύετε με λεωφορείο, πλοίο ή αεροπλάνο και θέλετε να προγραμματίσετε τη μεταφορά σας με ταξί ως τον τελικό σας προορισμό; Τηλεφωνήστε μας και ένας οδηγός μας θα σας περιμένει στο σταθμό, το λιμάνι ή το αεροδρόμιο να σας μεταφέρει με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία στο τελικό σας προορισμό.

Μεταφορά Ανηλίκων

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά των παιδιών σας στο σχολείο και σε όλες τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Μεταφορά ΑΜΕΑ- Ηλικιωμένων

Η κοινωνική ευαισθησία του Ραδιοταξί Γλυφάδας και των οδηγών του εξασφαλίζει στα Άτομα με ειδικές ανάγκες και στα άτομα της τρίτης ηλικίας, συνεπή, άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση στη μεταφορά τους.

Περιηγήσεις-Ταξίδια

Αναλαμβάνουμε την οργανωμένη περιήγησή σας σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς εντός και εκτός Αττικής.

Τα στελέχη μας έχοντας άριστες γνώσεις και επαγγελματισμό θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και σε ξένες γλώσσες, κάνοντας ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη την περιήγησή σας σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Περιηγήσεις

Στην πόλη της Αθήνας, σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα: Πλάκα - Ακρόπολη - Σύνταγμα - Μοναστηράκι - Κεραμεικός - Πειραιάς

Ταξίδια

Σε όλη την Ελλάδα: Δελφοί - Αράχωβα - Θερμοπύλες - Μετέωρα - Κόρινθος – Λουτράκι – Μυκήνες – Ναύπλιο – Επίδαυρος - Αρχαία Ολυμπία

Εξυπηρέτηση Επιχειρήσεων- Εταιρειών

Για τα στελέχη και τους συνεργάτες των επιχειρήσεων το ραδιο ταξί μας διαθέτει τα αυτοκίνητα του για πολύωρες μισθώσεις με ότι διαδρομές χρειάζονται ακόμα και με ενδιάμεσες στάσεις με αναμονή για την πραγματοποίηση των εργασιών τους. Η 25 χρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για εσάς και τους συνεργάτες σας για την γρήγορη ασφαλή και συνεπή μεταφορά σας σε αεροδρόμια- λιμάνια, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ. Ειδικές συμφωνίες κατόπιν συνεννόησης.